MENU

mobilicon.png17. kerületi szalon:
0630/3490701

veresegyházi szalon:
0670/7745774

Rólunk

Üdvözlöm!

 

Pár mondatban szeretném bemutatni önnek ezt az ősi tradicionális masszázs technikát. Megtehetném, hogy kimásolnék az internetről egy tartalmas, részletes leírást a thai masszázs eredetéről, fajtáiról, jótékony hatásairól,de úgy gondolom ezt bárki megteheti, aki kíváncsi a hivatalos verzióra, csak böngésznie kell a világhálón egy kicsit.


Én inkább megpróbálom röviden  szavakba önteni, a saját tapasztalataimból merítve leírni, hogyan kerültem kapcsolatba a thai masszázzsal, miben segített nekem és ezáltal a környezetemnek is.
Kezdem az elején, 2 méter magas vagyok és 120 kg, a gyors növésemnek köszönhetően a szüntelen derékfájás végig kísért iskolás korom óta, a többéves sportmúlt sem segített, és természetesen mellé párosultak ízületi fájdalmak is.


Aztán nem meglepő ebben a rohanó világban, ahol fontos az egó, a mindennapi versenyfutás az idővel, a munkánkkal, az élettel, lelki problémák is gyötörtek. Gyakran túlhajszoltam magam, kedvetlen voltam, levert, fáradt egyszóval depressziós és ez a környezetemre (a szeretteimmel való kapcsolatra) is kihatott.


Aztán a feleségemmel közösen hoztunk egy döntést, elutaztunk Thaiföldre, hosszabb időre.
Thaiföld volt az álmunk, mindig is nagyon érdekelt, a kultúra, a vallás, az emberek, tradíciók (ide tartozik a masszázs is).


Itt ismerkedtem meg a thai masszázs különleges világával. Rendszeresen jártam, sok régióban kipróbáltam, kíváncsi voltam a különbségekre és rájöttem nincs két egyforma masszázs, és ez attól függ, hogyan éljük meg azt az 1-1,5 órát. Beléptem a keleti hangulatot árasztó szalonba (ősi jelképek, buddha szobrok, gyertyák) egyszóval lenyűgöző élmény.


Az ázsiai emberek kedvessége, a hangulat, az illatok teljesen elvarázsoltak.
Azonnal "kint" tudtam hagyni a hétköznapi gondokat.
Röviden a masszázsról:


Röviden a masszázsról: földön egy kényelmes matracon történik, a terapeuták mielőtt elkezdik a kezelést, áldást kérnek Buddhától, hogy a masszázs a lehető legsikeresebb legyen a vendég számára.


Nagyon jól éreztem magam már az első után, a derékfájásom 1 hónap után csökkent, a közérzetem javult, visszatért az életkedvem. Boldogabbnak, erősebbnek érzem magam és ezért a családom is hálás. Kiegyensúlyozottabb vagyok és izgatottan várom a következő alkalmat. Azóta heti rendszerességgel járok, ez már az életemhez tartozik. A boldogságomhoz és az egészségemhez.

 

Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg, hogy Önre milyen hatással lesz a thai masszázs. Szerettem volna itt a 17 kerületben nyitni egy eredeti thai masszázs szalont. Ez most sikerült, így a kerület lakosainak is lehetősége nyílik egy boldogabb, harmonikusabb (egészségesebb) élethez ha ellátogatnak hozzánk.

 

Tapasztalt, ügyes Thaiföldről érkezett profi masszőrhölgyek végzik a kezeléseket.


Nekem segített, és Önnek?

 

Jöjjön el hozzánk és próbálja (tapasztalja) ki jótékony hatásait a tradicionális thai masszázsnak, szalonunkban!